Fietsverzekering

Bij het kopen van een nieuwe fiets in de fietswinkel van RLWheels krijgt u de gelegenheid om een fietsverzekering af te sluiten. Fietsen zijn diefstalgevoelig en als u het zekere voor het onzekere wenst te nemen kunt u preventieve maatregelen nemen om diefstal van uw fiets te voorkomen. Via RLWheels kunt u een ENRA fietsverzekering voor uw nieuwe fiets afsluiten. Uiteraard wordt altijd aangeraden om een goed fietsslot aan te schaffen als u een nieuwe fiets koopt.

Gecertificeerde fietssloten met ART keurmerk

Een eerste stap om uw nieuwe fiets optimaal te beveiligen is door bij de aanschaf van uw fiets ook een degelijk fietsslot aan te schaffen. Bij het afsluiten van een fietsverzekering wordt bovendien geëist dat de fiets is voorzien of wordt beveiligd met een gecertificeerd slot dat bijvoorbeeld over een ART keurmerk beschikt. Wij kunnen u bij het afsluiten van een fietsverzekering advies geven over de fietssloten die door de verzekeraar geaccepteerd worden. Zo bieden wij in onze winkel onder meer sloten aan van het merk AXA die gecertificeerd zijn met het ART keurmerk.

ENRA fietsverzekering

Uw nieuwe fiets kan meteen goed verzekerd worden tegen diefstal met het afsluiten van een ENRA fietsverzekering. De fietsverzekering kan naar keuze voor een periode van drie jaar, vier jaar of vijf jaar worden afgesloten, waarbij er eenmalig een premie in rekening wordt gebracht.

Er wordt bij de ENRA fietsverzekering een keuze geboden tussen een diefstalverzekering en een cascoverzekering met diefstaldekking. De cascoverzekering heeft verder betrekking op een dekking voor verhaalsrechtsbijstand, gratis hulpverlening bij pech en een ongevallen-opzittendenverzekering.

Er kan voor elektrische fietsen een aparte fietsverzekering bij ENRA worden afgesloten. RLWheels werkt als tweewielerspecialist samen met ENRA en kunt u bij het kopen van een nieuwe fiets in onze winkel, dan ook direct een ENRA fietsverzekering afsluiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij informeren u daar graag over

.enra

TOP