Mountainbikes

RLWheels biedt u het beste op het gebied van mountainbikes. U kunt bij ons in de fietswinkel terecht voor het kopen van een tweedehands mountainbike, nieuwe mountainbike of elektrische haibikemountainbike van het kwaliteitsmerk Haibike. In onze werkplaats zorgen wij ervoor dat uw mountainbike op professionele wijze wordt onderhouden en bij reparatie wordt het herstel tot in de perfectie uitgevoerd. Natuurlijk kunt u in onze fietswinkel verder ook gebruikmaken van het gevarieerde aanbod van accessoires en speciale fietskleding en voorzien wij u graag van een deskundig advies.

 

Haibike mountainbikes

Als u op zoekt bent naar een mountainbike van een professionele kwaliteit, dan kunt u daarvoor bij ons in de fietswinkel terecht. Wij bieden u namelijk de gelegenheid een keuze te maken uit het aanbod van Haibike mountainbikes. De mountainbikes van Haibike staan garant voor een gedegen kwaliteit en optimale prestaties.

De Haibike frames worden namelijk vervaardigd van aluminium maar carbon behoort ook tot de mogelijkheden. MTB en dit materiaal beschikt over hoogwaardige kwalitatieve eigenschappen. Het materiaal is lichter dan aluminium en enorm sterk, zodat weerstand uitstekend door het carbonframe kan worden opgevangen. Bij de ontwikkeling van Haibike mountainbikes wordt altijd aandacht besteed aan details, waarbij innoverende technieken worden gebruikt. Iedereen die als amateur fietst op een Haibike mountainbike rijdt als een professional.IMG_1517

 

Onderhoud en reparaties mountainbikes

RLWheels is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van mountainbikes. Remco en Leander houden zich al jaren bezig met het onderhoud en reparaties en beschikken daardoor over een specialistische kennis.

U kunt uw mountainbike overdragen in vertrouwde handen, zodat u altijd verzekerd bent van een mountainbike die in een topconditie verkeert. Dat komt uiteraard uw prestaties ten goede.

TOP