Werkplaats

Hebt u te maken met een fiets met een lekke band, kapotte verlichting, niet goed functionerende rem- of versnellingskabels of een ander probleem? Kom dan langs bij de werkplaats van RLWheels, waar uw fiets op een professionele en snelle wijze gerepareerd zal worden. Ook voor het onderhoud van uw fiets, mountainbike, elektrische fiets of racefiets kunt u van onze diensten in de werkplaats gebruikmaken.

IMG_1508

Fiets reparatie binnen 24 uur zonder afspraak

U kunt de werkplaats van RLWheels voor reparatie of onderhoud van uw fiets tijdens de openingstijden zonder afspraak bezoeken. U kunt uw fiets, mountainbike, E-bike of racefiets direct meenemen naar onze werkplaats, die aan de achterzijde van onze fietswinkel aan de Nieuwstraat 46 in Hippolytushoef is te bereiken.

 

Wij streven ernaar om de reparatie van uw fiets binnen 24 uur uit te voeren. U brengt de fiets de ene dag en kunt de volgende dag uw fiets weer ophalen in onze werkplaats. Indien er specifieke onderdelen nodig zijn die besteld moeten worden, dan kan de reparatie logischerwijs meer tijd in beslag nemen.

 

Overigens kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice indien u niet in de gelegenheid bent om uw fiets bij onze werkplaats af te leveren en weer op te halen.

Fiets reparatie van alle merken en typen

IMG_1519Veiligheid in het verkeer is belangrijk en wij zorgen er in onze werkplaats dan ook voor dat uw fiets, mountainbike, racefiets of elektrische fiets op professionele wijze wordt gerepareerd of onderhouden, zodat u zich veilig op uw fiets in het verkeer kunt bewegen.
 
Wij maken voor de reparatie of het onderhoud van fietsen geen onderscheid ten opzichte van merken of typen. U kunt bij ons voor fiets reparatie in Hippolytushoef terecht met alle merken en typen fietsen en desgewenst met uw pinpas afrekenen. U bent uiteraard ook welkom in onze werkplaats voor reparatie of onderhoud van uw fiets als u in een andere plaats in de gemeente Holland Kroon woont.

 

Een uitstekende service dinsdagavond gebracht woensdagavond kon de fiets opgehaald worden!!  

Maartje van Beek
TOP